Salát z vodnice a restovaného celeru

časová náročnost40 minut

INGREDIENCE

svazek vodnice | ½ celeru | 2 stroužky česneku | 4 pl sójového jogurtu | 1 čl kremžské hořčice malý svazek kopru | olivový olej |mletý pepř/ sůl

POSTUP

Celer nakrájíme na tenčí nudličky a orestujeme na oleji do růžova. Ke konci přidáme rozetřený česnek a zlehka orestujeme. Necháme důkladně vychladnout.

Do větší mísy nakrájíme oloupanou vodinici, přidáme jogurt, hořčici, opepříme a osolíme. Dále vsypeme celer, a na hrubo nasekaný kopr. Zlehka dvěma lžíce promícháme. Na talíři posypme snítky kopru.

Recept podle Petra Klímy z GREENWAYFOOD.


Image 0 Image 1

              Výkup jablek v letošní sezóně ukončen!

             Cena za 1 kg/ Kč ...

Kde: Pražská 105, Čáslav, sklad Jamboz
          Kdy: Po - Pá 6 - 17 hod
                      So - Ne 13 - 17 hod