Patizonové brownies

časová náročnost30 minut

INGREDIENCE

2 vejce| 1 lžíce vanilkového extraktu| 80g třtinového cukru| 130g hladké mouky| 1 lžíce másla|  45 g kakaa| 1 lžička sody| špetka soli| 300g patizonu| 1 čokoláda s vysokým obsahem kakaa nejméně 60 %   

POSTUP

Patizon omyjeme a nastrouháme na jemném struhadle. Poté si předehřejeme troubu na 180 stupňů. Čokoládu si s trochou másla rozpustíme v mikrovlnné troubě nebo ve vodní lázni, zchladíme na pokojovou teplotu, poté přidáme vejce a cukr, promícháme, do promíchané hmoty přidáme mouku se sodou, kakao a vše důkladně promícháme.

Dáme do vymazaného pekáčku menšího rozměru a pečeme v předehřáté troubě cca 20 - 25 minut. Pozor ať nepřesušíte, těsto musí být vláčné.

Dobrou chuť.

              Výkup jablek v letošní sezóně ukončen!

             Cena za 1 kg/ Kč ...

Kde: Pražská 105, Čáslav, sklad Jamboz
          Kdy: Po - Pá 6 - 17 hod
                      So - Ne 13 - 17 hod