Mama gnahouj

časová náročnost20 minut

INGREDIENCE

2 - 4 cukety| 2 lž olivového oleje| 2 lž citrónu| 1 stroužek česneku| 1 sv čerstvého koriandru| 2 lž tahini| sůl| pepř

POSTUP

Nejprve si cukety nakrájejte podélně na tenké plátky. Poté pokapejte olejem z obou stran a na grilu nebo pánvičce je opečte dozlatova a dejte stranou vychladnout.

Vychladlé cukety nasekejte nožem najemno nebo rozmixujte. Dále přidejte citronovou šťávu, nasekaný koriandr, utřený česnek a pastu tahini. Vše spolu promíchejte a dosolte.

Mama ghanouj na misce zakápněte olivovým olejem a podávejte s arabským chlebem.

              Výkup jablek v letošní sezóně ukončen!

             Cena za 1 kg/ Kč ...

Kde: Pražská 105, Čáslav, sklad Jamboz
          Kdy: Po - Pá 6 - 17 hod
                      So - Ne 13 - 17 hod